Robot verdelers vernieuwd!

Alle ROBOT verdeelunits worden voortaan geleverd met een nieuwe Grundfos UPM3 pomp én een handige mano-thermometer. Deze aanpassingen maken
uw installatiewerkzaamheden nog gemakkelijker en sneller!

Nieuwe AutoAdapt pomp
De energiezuinige Grundfos UPM3 pomp is een AutoAdapt pomp (zonder display) en heeft een lagere inbouwdiepte. Hierdoor wordt elke ROBOT verdeelunit 30 mm minder diep en is daardoor eenvoudiger in omkastingen te plaatsen. De waaier is speciaal door Grundfos aangepast zodat deze passend is op het ROBOT composiet pomphuis.

Pompen volledig uitwisselbaar
De nieuwe UPM3 pomp zal de Alpha2L & Alpha2 AutoAdapt pompen vervangen. Voorlopig zijn deze pompen nog wel als vervangingsartikel leverbaar. Overigens passen de ROBOT Grundfos pompen UPS, Alpha2L, Alpha2 AutoAdapt en UPM3 allen op hetzelfde pomphuis waardoor deze één voor één uitwisselbaar zijn.

Handige mano-thermometer
Elke ROBOT verdeelunit wordt voortaan uitgerust met een mano-thermometer in de aanvoer, die onder andere de druk in het vloerverwarmingssysteem registreert. Het vullen van de installatie en het meten van de druk, kan nu dus gelijktijdig en op dezelfde locatie plaatsvinden.

2 Responses / Leave a comment

  1. C van Kampen Beantwoorden

    Wat is uw artikelnr voor de pomp Grundfoss Alpha2L voor de ROBOT 4gr standaard verdeler?
    Wat kost deze? Heelg oed dat Robot steeds verbeteringen doorvoert maar ik zou graag een reserve pomp “oude” type in huis willen hebben Vrindelijke groet Cor v Ken.

    • Thea van Andel Beantwoorden

      Dank voor uw reactie. De artikelnummers van de verschillende pompen kunt hier vinden. Meer informatie sturen wij u separaat toe.