Praktische Tips voor een Future Proof Installatie!

Het is belangrijk om bij de installatie van een nieuw vloerverwarmings-systeem rekening te houden met de warmtesystemen van de toekomst. Maar hoe doe je dat dan? Hoe installeer je vloerverwarming zo, dat het nu met een CV ketel en straks met bijvoorbeeld een warmtepomp ook nog goed werkt?

Duurzaam verwarmen

Als laag temperatuur afgiftesysteem sluit vloerverwarming goed aan bij het nieuwe duurzaam verwarmen bijvoorbeeld met een warmtepomp. Daarnaast biedt vloerverwarming veel comfort en is het zuiniger in gebruik. Ook voor de energietransitie werd vloerverwarming daarom al veelvuldig toegepast.

Uitdagingen installatiebranche

Veel consumenten verduurzamen stapje voor stapje en zijn bij het aanleggen van de vloerverwarming misschien nog niet toe aan een warmtepomp. De uitdaging daarbij voor de installateur is hoe nu om te gaan met de wensen van morgen. Hoe kun je de installatie nu al zo veel mogelijk voorbereiden op een toekomstige overgang van CV-ketel naar warmtepomp?

Volg ROBOT op LinkedIn voor praktische tips…

ROBOT zal deze maand meerdere direct toepasbare en praktische tips voor een goed werkende vloerverwarmingsinstallatie (nu en in de toekomst) via LinkedIn delen. Volg ons dus op LinkedIn.

… of de ROBOT nieuwsbrief

Heb je geen LinkedIn? Geen nood, in de volgende ROBOT nieuwsbrief zetten we alle tips voor je op een rijtje. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Vragen?

Meer weten over een Future Proof installatie of graag een advies op maat? Neem dan contact met ons op!

Leave a comment