De deelname van Robot aan de ISH was weer een groot succes. Op de drukbezochte en opvallende stand kregen de mensen van Robot vele positieve reacties op de nieuwe verdeler, de NEXT!

Robot: “Het kan anders!”

Robot Vloerverwarming produceert verdeelunits van hoge kwaliteit én biedt daarnaast alles aan voor een complete installatie. Denk hierbij aan warmteverliesberekeningen, verlegplannen, buis, naregelingen en bevestigingsmateriaal.

Maar is dat alles? Zijn we niet meer dan dat?

Wij van Robot vinden dat we niet de zoveelste producent en fabrikant moeten zijn, maar dat het anders kan. Beter.

Robot is een bedrijf van mensen. Echte mensen, die niets liever doen dan werken voor andere mensen; klanten.

En klanten zijn blij met ons. Niet alleen door onze producten, maar ook door de persoonlijke aandacht die we

Technologische ontwikkelingen gaan zo snel, dat wat altijd onmogelijk leek, nu opeens haalbaar is.

ROBOT presenteert op de ISH beurs een gloednieuw product dat jij zeker moet gaan zien! Wij dachten: het kan anders. Het kan beter. Daarom presenteren we met trots de NEXT! Een product innovatie die vloerverwarming naar een nieuw level brengt.

Kunnen we op je rekenen?
Kom je een kijkje nemen in de toekomst van vloerverwarming?
We verwachten je graag op de ISH Beurs van 14 tot 18 maart, stand D 85 – Hal 6.1

Vraag snel je toegangskaart aan via marketing@robot-vloerverwarming.nl

Van 13 t/m 15 september 2016 staat Robot Vloerverwarming op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg.

Graag nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken zodat wij u kunnen informeren over onze producten, diensten en noviteiten. U vindt ons op standnummer 410.

Voor gratis toegang kunt u zich aanmelden door op onderstaande banner te klikken:

 

 

 

 

BIM staat voor Bouw Informatie Model en is een geïntegreerd proces waarin alle disciplines in de bouw, zoals aannemer, architect, installateur en constructeur, kunnen samenwerken. Met BIM wordt er in 3D in één model (database) gewerkt door alle partijen waardoor gegevens makkelijker kunnen worden uitgewisseld.  In het proces wordt de digitale informatie gebruikt om het projecten te ontwerpen en de weergave nauwkeurig te visualiseren zodat ook tijdens de bouw (uitvoering) knelpunten al van te voren kunnen worden voorzien en voorkomen. Hierdoor kan het bouwproces zo voorspoedig mogelijk verlopen en worden ook de faalkosten geminimaliseerd.

Dit proces sluit naadloos aan op de visie van

In 2016 neemt Robot Vloerverwarming voor het eerst deel aan Building Holland, hét event voor de bouw- en vastgoed sector. Deze beurs vind plaats van 22 t/m 24 maart 2016 in de RAI Amsterdam.

Graag nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken zodat wij u kunnen informeren over onze producten, diensten en noviteiten. U vindt ons op standnummer 10.073 in hal 10.

Voor gratis toegang kunt u zich aanmelden door op onderstaande banner te klikken:

 

Van 2 t/m 5 februari staat Robot Vloerverwarming wederom op de VSK!

Graag nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken tijdens deze vakbeurs. U vindt ons op standnummer E096 in hal 7. Onder het genot van een drankje informeren wij u graag over producten, diensten en noviteiten.

Voor gratis toegang kunt u zich aanmelden door op onderstaande banner te klikken:

 

 

 

 

 

Vanaf 1 januari 2016 biedt Robot Vloerverwarming een pomploze composiet verdeler aan, de Robot LT-C verdeler.

Deze verdeler is een toevoeging aan ons assortiment en zal naast de stalen Robot LT verdeler worden geleverd. De Robot LT-C verdeler is net als de Robot LT geschikt voor systemen met een lage aanvoertemperatuur waar een centrale pomp aanwezig is.

De Robot LT-C is leverbaar in 2 t/m 15 groepen en voorzien van flowmeters.

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten van 25 december t/m 1 januari 2016. Belangrijke orders voor levering in 2015, graag voor 22-12-2015 opgeven.

Wij wensen iedereen hele gezellige feestdagen en een mooi 2016!