Mariska van Wijngaarden. Al vanaf haar jeugd gek van motoren en motorraces en dit weekend te bewonderen op het TT circuit in Assen! Lees meer over dit motor talent dat door Robot wordt gesponsord.

Mariska is een jonge meid die met beide voeten op de grond staat en weet wat ze wil. Haar droom is deelnemen aan de Nederlandse kampioenschappen. En omdat er geen speciale dames categorie bestaat, rijdt deze stoere dame gewoon tussen de mannen mee.

Motoren en PR

Met een Yamaha TRX900 racer deed zij voor het eerst mee aan de ZAC Races in de RookieCup 1000.

Onze marketing collega Thea heeft deze week een dag stage gelopen bij Edwin Talen van Comfortfloors Vloerverwarming. Op het programma stond het frezen en installeren van vloerverwarming in een bestaand woonhuis.

Onze ‘stagiaire’ was onder de indruk van de nette en professionele werkwijze en mocht zelf ook nog een stukje frezen. Best lastig om een mooie bocht te maken! Het was een leuke en leerzame maar vooral ook gezellige dag. En het uiteindelijke resultaat mag er zijn. De foto’s hieronder spreken voor zich.

De mannen (en vrouw) van Comfortfloors verstaan hun vak

Het door ROBOT gesponsorde jonge Darts Talent, Wessel Nijman, is weer een stapje dichter bij zijn droom. Hij maakte vorige maand zijn debuut in de Pro Tour, het hoogst haalbare niveau in de Darts sport. Daar bevond hij zich tussen de top 128  beste darters van de wereld!

Bij de Challenge Tour, één niveau onder de Pro Tour, haalde Nijman de finale. Als hoog geplaatste in de Challenge Tour sta je op de reservelijst van de Pro Tour. En zodoende kreeg Nijman de kans om zich in de Pro Tour te bewijzen.

Nijman won hier o.a. van de nummer

Veel consumenten verduurzamen stapje voor stapje en zijn bij het aanleggen van de vloerverwarming misschien nog niet toe aan een warmtepomp. De uitdaging daarbij voor de installateur is hoe nu om te gaan met de wensen van morgen. Hoe kun je de installatie nu al zo veel mogelijk voorbereiden op een toekomstige overgang van CV-ketel naar warmtepomp?

Hoe ga je als W-installateur NU om met de warmtesystemen van de TOEKOMST? Wij vertellen het u graag tijdens de Installatie Vakbeurs!

Op woensdag 11 september a.s. geeft Danny Boekholt, Accountmanager bij ROBOT, tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg een presentatie over de Future

Terwijl half Nederland nog lekker van de vakantie geniet zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor onze beursdeelnames van dit najaar.

Wij zijn u tijdens deze beurzen graag van dienst met:

 • Informatie over de nieuwe Robot Easy Flex HC ruimteregelingen
 • Een advies op maat m.b.t. uw vloerverwarmingsproject
 • Handige tips bij de installatie van vloerverwarming nu en in de toekomst
 • Advies bij het selecteren van de juiste verdeler

En alle andere vragen die u heeft. Maar we kunnen natuurlijk ook gewoon even lekker bijpraten.

Installatiebeurs Hardenberg

 • 10, 11 en 12 september

Is de klant opzoek naar comfort? Bied dan, naast de vloerverwarmingsverdeler en buis, naregeling aan. De naregeling zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur in een ruimte behaald wordt.

Nieuw, de Robot Easy Flex HC

De Robot Easy Flex HC is een serie naregelingen waarmee zowel kan worden gekoeld als verwarmd. Daarnaast is het mogelijk de temperatuur per ruimte te regelen via een app.

Er kunnen diverse masters met elkaar gekoppeld worden, waardoor er veel verschillende zones los van elkaar geregeld kunnen worden. Per master is het mogelijk om tot 8 zones te regelen en tot 19 thermomotoren aan te

Het MVO werkterrein is breed en ROBOT is hierin nog maar een bescheiden speler. Toch zijn wij trots op de MVO zaken die wij tot op heden hebben gerealiseerd!

 • Product

Wij proberen vloerverwarming als duurzaam product in combinatie met de warmtesystemen van de toekomst tot een perfecte duurzame match te maken. Daarbij denken wij actief mee met o.a. warmtepomp fabrikanten.

 • Inkoop

Wij proberen hier naast kwaliteit en prijs ook MVO aspecten mee te wegen. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van de schoonmaakdiensten van Fris Facilitair uit Dordrecht. Dit is een organisatie die net als ROBOT kansen creëert voor talenten met

Last month the Robot UK team celebrated their 5th anniversary. Sim Woud (CEO Robot) and the team made a toast to five years and many years to come. Cheers!

[Vorige maand vierden onze Engelse collega’s hun eerste lustrum. Sim Woud (CEO Robot) en team Robot UK brachten een toost uit op dit lustrum en op de jaren die komen gaan. Gefeliciteerd!]

Meet the Robot UK team

From left to right: Richard Scott (Warehouse Manager), Marie Mason (Business Development Manager), Stuart Allan (Managing Director) and Kyle Scott (Technical Manager).

 • Robot Underfloor Heating, UK
 • T +44 (0) 1463 237277
 • office@robotclimate.com

Bij aankoop van een Robot Verdeler ontvangt u als installateur bij de deelnemende groothandels* een gratis Contigo Byron thermosbeker!

De zomeractie loopt in mei en juni 2019 bij de deelnemende groothandels zoals hieronder vermeld. Hierbij geldt op = op.

*de deelnemende groothandels zijn:

 • ACA Groothandel
 • Arnold Lammering
 • CEVETECH
 • Dissel Groothandel
 • Hogeweg Goor
 • P.J. de Haas
 • Polycall Rogat
 • Simon de Haas
 • Technische Groothandel Rivierenland
 • Technische Handelsonderneming De Bruin
 • Technische Unie
 • Verploegen verwarming
 • Vihamij

Het is belangrijk om bij de installatie van een nieuw vloerverwarmings-systeem rekening te houden met de warmtesystemen van de toekomst. Maar hoe doe je dat dan? Hoe installeer je vloerverwarming zo, dat het nu met een CV ketel en straks met bijvoorbeeld een warmtepomp ook nog goed werkt?

Duurzaam verwarmen

Als laag temperatuur afgiftesysteem sluit vloerverwarming goed aan bij het nieuwe duurzaam verwarmen bijvoorbeeld met een warmtepomp. Daarnaast biedt vloerverwarming veel comfort en is het zuiniger in gebruik. Ook voor de energietransitie werd vloerverwarming daarom al veelvuldig toegepast.

Uitdagingen installatiebranche

Veel consumenten verduurzamen stapje voor stapje en zijn bij het