Werkt u aan het ontwerp van een vloerverwarmingsproject en bent u op zoek naar de bestektekst van één van de ROBOT producten? Op onze website kunt u de bestekteksten van alle ROBOT producten vinden. Handig toch?

U vindt hier het overzicht van de bestekteksten. Klik eenvoudig op het door u gewenste ROBOT product. U kunt daarna de bestektekst kopiëren en in uw ontwerp plakken.

Wessel Nijman (2000) is 18 jaar, studeert elektrotechniek en is één van de grote Nederlandse darts talenten. In 2017 wint hij met het Nederlands jeugdteam zo’n beetje alle titels die er te winnen zijn. Ook pakt hij zilver tijdens de WDF World Cup singles.

Vanaf 2018 speelt Nijman bij de senioren en de PDC Development & Challenge tour. Bij die tour pakt Nijman meteen in zijn debuutjaar één van de titels. Sinds december 2018 is Nijman toegevoegd aan het Elite team van Target. Dit team bestaat uit een aantal zeer grote talenten onder leiding van Darryl Fitton.

Begin dit

Op donderdag 21 maart as geeft Hèlen Kiljan, Sales Manager bij ROBOT, een seminar over Vloerverwarming en de Energietransitie” met daarin veel direct toepasbare praktische tips voor de installateur.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Dus zet deze datum in uw agenda!

Wanneer? 21 maart 2019. Hoe laat? 10.45 – 11.05 uur Waar? Vakbeurs Duurzaam Verwarmd, seminar area 3

Liever een advies op maat?

Als leverancier van energiezuinige installaties is Robot Vloerverwarming één van de exposanten op deze vakbeurs. Wilt u meer weten over de energiezuinige vloerverwarmingsinstallatie? Kom dan gerust even langs bij de mensen van ROBOT!

In februari hebben we weer diverse groepen bij ROBOT mogen ontvangen, zowel in Papendrecht als op onze nieuwe productielocatie in Hardinxveld Giessendam.

Het ROBOT productieproces wordt door de bezoekers altijd met veel interesse en belangstelling gevolgd. Men is onder de indruk van de aandacht voor het product, het handwerk dat door de Real Humans van ROBOT wordt verricht, de lasrobot en de 100% controle van elke verdeler die de fabriek uit gaat.

Naast diverse klanten zoals Technische Unie Zwolle, Ecoheat Vloerverwarming en Dissel BV kwam ook praktijkschool De Cirkel op bezoek. De studenten mochten ter plekke hun eigen naam op

Wilt u weten wat de energietransitie voor warmte- en koudetechnieken betekent? Hoe u omgaat met de overgang van CV-ketel naar warmtepomp en hoe u de installatie hier nu al zo veel mogelijk op kunt voorbereiden?
Dan is Duurzaam Verwarmd de vakbeurs die u niet mag missen!

Als leverancier van energiezuinige installaties is ROBOT één van de exposanten op deze vakbeurs. Kom gerust even langs voor een advies op maat. Stand# N7.1

Wanneer? 19, 20 en 21 maart 2019. Waar? Expo Haarlemmermeer.

Uw kunt via ROBOT gratis kaartjes voor Duurzaam Verwarmd aanvragen door u hier

Robot Workx, onze tweede productielocatie, is eind december 2018 verhuisd van Gorinchem naar een mooi en functioneel pand in Hardinxveld-Giessendam.

Het pand biedt flinke, ruime en lichte werkplekken voor de ROBOT medewerkers. Daarnaast is er meer dan voldoende opslagcapaciteit voor materialen, halffabrikaat en producten om aan de groeidoelstellingen van ROBOT te voldoen.

Mijn werkplek heeft meer licht en alle machines staan nu overzichtelijk in één ruimte”

Kah Wah
medewerker Robot Workx

De komende periode zal er nog het een en ander worden gefinetuned zoals het (her)inrichten van de kantine, het verder inrichten van de de TD ruimte en de ROBOT bebording binnen en

Wist u dat ROBOT ook een verdeler voor een gescheiden systeem in het assortiment heeft? Deze verdeler met warmtewisselaarset is ideaal voor situaties met niet diffusiedichte buis of bij opritverwarming (glycol).

Deze uitbreiding op onze standaard verdeler is leverbaar tot en met 14 groepen.

Warmtewisselaarset (exclusief verdeler)
Artikelnummer: 410200
Brutoprijs excl. btw: € 827,50

ROBOT heeft weer iets nieuws! Onze ROBOT verdeelunits worden voortaan verpakt in een stevigere verpakking met handvaten en voorzien van een sticker  met daarop de productinformatie en barcode. De verdeler wordt gefixeerd in de verpakking door een bodemplaat die tevens gebruikt kan worden als handige boormal.

 

Instructies boormal:

1. de bodemplaat onder in de doos is uitneembaar
2. de bodemplaat is aan de achterzijde opgemaakt en uitgevoerd als boormal
3. m.b.v. de boormal kun je de ophangpunten voor de verdeelunit aftekenen

Deze maand kreeg ROBOT bezoek van installateurs uit IJsland, Schotland en Engeland. Allen klanten van onze vestiging ROBOT UK en de afdeling ROBOT Export. Zij kregen een rondleiding bij onze productielocaties in Papendrecht en Gorinchem en uiteraard werd ook een bezoekje aan Rotterdam en Amsterdam niet vergeten.

De installateurs waren erg enthousiast over het productieproces van ROBOT en zeer te spreken over onze 100% kwaliteitscontrole waarbij elke verdeelunit wordt afgeperst voordat hij de fabriek uit gaat. Voor de medewerkers van ROBOT ook altijd weer interessant om te kijken waar we van elkaar kunnen leren.

Al met al een geslaagd bezoek. Bent