Nieuw! Robot Easy Flex HC

Is de klant opzoek naar comfort? Bied dan, naast de vloerverwarmingsverdeler en buis, naregeling aan. De naregeling zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur in een ruimte behaald wordt.

Nieuw, de Robot Easy Flex HC

De Robot Easy Flex HC is een serie naregelingen waarmee zowel kan worden gekoeld als verwarmd. Daarnaast is het mogelijk de temperatuur per ruimte te regelen via een app.

Er kunnen diverse masters met elkaar gekoppeld worden, waardoor er veel verschillende zones los van elkaar geregeld kunnen worden. Per master is het mogelijk om tot 8 zones te regelen en tot 19 thermomotoren aan te sluiten. Thermostaten kunnen zowel bedraad als draadloos worden aangesloten op de master.

Programma’s, zoals een weekprogramma, zijn eenvoudig in te stellen op de master. Maar moet het nog makkelijker? Via de wifi-module of het bedieningspaneel kan er eenvoudig via de app een programma worden ingesteld per zone.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Stel uw vraag aan de specialisten van Robot door te bellen naar +31 78 641 16 19 of een mail naar info@robotclimate.com

Leave a comment