Mogen wij u voorstellen? Mariska van Wijngaarden

Mariska van Wijngaarden. Al vanaf haar jeugd gek van motoren en motorraces en dit weekend te bewonderen op het TT circuit in Assen! Lees meer over dit motor talent dat door Robot wordt gesponsord.

Mariska is een jonge meid die met beide voeten op de grond staat en weet wat ze wil. Haar droom is deelnemen aan de Nederlandse kampioenschappen. En omdat er geen speciale dames categorie bestaat, rijdt deze stoere dame gewoon tussen de mannen mee.

Motoren en PR

Met een Yamaha TRX900 racer deed zij voor het eerst mee aan de ZAC Races in de RookieCup 1000. In haar eerste jaar haalde ze meteen een tweede plek in het kampioenschap. Daarna stapte ze over op een Yamaha R6. En dat bleek een succes, haar rondetijden gingen omlaag en ze haalde een 3e prijs op Assen binnen. Er volgden nog meer prijzen en een nieuw PR van 1.59!

Mariska rijdt nu in de OW-Cup races, in de ProCup600 klasse op haar snelle R6 racer. Haar PR heeft ze in de laatste race verbeterd naar 1.52! Zou ze komende zaterdag haar PR weer weten te verbeteren? Er is best kans op!

Zaterdag 12 oktober op het TT circuit in Assen, u bent van harte welkom!

Zaterdag 12 oktober rijdt Mariska wederom op het TT circuit in Assen. De klanten van Robot zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken. Het team van Mariska heeft koffie en iets lekkers klaar staan bij pitbox 17. Vanaf 10.00 uur bent u welkom, Mariska rijdt haar kwalificatietraining om 10.20 uur. Daarna 2 races, Race1 om 12.45 uur en Race2 om 16.15 uur.

De entree is gratis ook de paddock is vrij toegankelijk, u bereikt het circuit vanaf de A28, afslag 31A.

Leave a comment