ROBOT presenteert handige tips voor uitdagingen W-Installateur op Installatie Vakbeurs!

Veel consumenten verduurzamen stapje voor stapje en zijn bij het aanleggen van de vloerverwarming misschien nog niet toe aan een warmtepomp. De uitdaging daarbij voor de installateur is hoe nu om te gaan met de wensen van morgen. Hoe kun je de installatie nu al zo veel mogelijk voorbereiden op een toekomstige overgang van CV-ketel naar warmtepomp?

Hoe ga je als W-installateur NU om met de warmtesystemen van de TOEKOMST? Wij vertellen het u graag tijdens de Installatie Vakbeurs!

Op woensdag 11 september a.s. geeft Danny Boekholt, Accountmanager bij ROBOT, tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg een presentatie over de Future Proof vloerverwarmingsinstallatie met daarin direct toepasbare praktische tips voor de W-Installateur. Zien we u daar?

  • Wanneer? woensdag 11 september 2019
  • Hoe laat? 16.00 – 16.30 uur
  • Waar? het Installatie- en Elektrotheater op de Installatie Vakbeurs Hardenberg

Liever een advies op maat?

Wilt u meer weten of heeft u specifieke vragen over vloerverwarming? Kom dan tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg gerust even langs bij de mensen van ROBOT! Hal 2, stand# 256

Gratis kaarten via ROBOT

U kunt via ROBOT online gratis kaartjes voor de Installatie Vakbeurs in Hardenberg aanvragen door u vooraf hier te registeren met de speciale invitatiecode 61918012

Graag tot ziens bij onze presentatie of in de ROBOT stand!

Leave a comment