Installateurs

Zonder installateurs zou er geen vloerverwarming van Robot in de vloeren van de consument zitten. Zonder de onmisbare installateur zou een vloerverwarming van welke soort dan ook geen afzet vinden.
Robot Vloerverwarming vindt het erg belangrijk om het zo makkelijk mogelijk te maken om als installateur met Robot producten te werken en te bestellen.

Belangrijke kenmerken van Robot Vloerverwarming

  • De 5 jaar garantie op verdelers. Problemen met een product van Robot, in 99% van de gevallen direct vervanging bij defect.
  • 10 jaar garantie op buizen en koppelingen. In bezit van KIWA/KOMO keurmerk.
  • We kunnen in 95% van de gevallen binnen 48 uur uitleveren aan groothandels
  • ISO 14001 gecertificeerd. Robot heeft in haar hele bedrijfsproces Milieu hoog in het vaandel staan.
  • MVO (Maatschappelijk Verantwoord ondernemen) is erg belangrijk voor Robot en daarom hebben we ook het ISO 26000 keurmerk.

Robot is druk bezig om te investeren in de optimalisatie van dit proces voor installateurs.
Hiervoor is Robot op dit moment bezig om een eigentijdse mobiele toepassingen te realiseren waarin jij als installateur de juiste informatie op het juiste moment tot je beschikking kunt hebben. Denk aan een rekentool, een productconfigurator, online catalogus en bestelmogelijkheid.
Meer informatie volgt!

Vloerverwarmings installateurs

Robot vind het belangrijk dat jij als installateur een belangrijke positie in kan nemen om je kwaliteit uit te dragen en dat je met trots producten van Robot gebruikt. Particulieren komen steeds vaker op onze website om meer informatie te zoeken over de producten van Robot, maar ook over installateurs die alles weten van de verdelers, of complete vloerverwarmingssystemen van Robot. Particulieren zijn op zoek naar kwaliteit. Dezelfde kwaliteit als dat Robot in haar service en producten stopt. Vloerverwarmings installateurs vinden is waar we bij Robot druk mee aan het werk zijn om het voor jou als installateur makkelijker te maken.

Jouw mening als installateur is meer dan welkom!

Mocht je ideeën hebben hoe jij als installateur beter met Robot producten kan werken, vertel het ons.
Wij horen graag hoe wij onze producten nog beter kunnen maken zodat jij het nog gemakkelijker kan inbouwen.
Neem direct contact met ons op of lees bijvoorbeeld verder hoe belangrijk het fabricageproces is voor Robot.

Wist je dat het best verkopende product van Robot de standaard verdeelunit is? En dat Robot voortaan ook beschikt over de RCE unit zodat de warmte op een slimme manier te regelen is?

Vind een groothandel bij u in de buurt