Frezen doen we voortaan zelf!

De productie van de ROBOT verdelers vindt plaats in onze eigen fabriek. Vanaf het op lengte zagen van de stalen kokers tot het assembleren van de verdelers. Uitzondering hierop vormde het frezen van de verdeler, maar vanaf heden doen we dat ook in eigen huis!

Sinds kort heeft ROBOT een eigen freesmachine staan. Met de freesmachine kunnen we in één werkgang het pomphuisgedeelte afvlakken. Een belangrijke productiestap die zorgt voor de O-ring afdichting van het backpanel.

Een veilig werkproces

De freesmachine is door collega’s Henk en Jaco – vakmannen op het gebied van elektro, werktuigbouw en gereedschappen – uitgerust en beveiligd met groene en rode lampjes, die aangeven of de verdeler op de juiste wijze in de machine is geplaatst. Dit garandeert in eerste instantie de veiligheid voor de mensen binnen onze productieomgeving. Daarnaast voorkomt het productuitval en machinestilstand.

Volledige controle

Door het in huis halen van deze activiteit, heeft ROBOT nu volledige controle over het proces, creëren we meer werk voor onze mensen en zijn een aantal standaard transportbewegingen komen te vervallen.

Leave a comment